Condicions d’us

Els preus publicats tenen l’I.V.A inclòs i són vàlids excepte error tipogràfic.

L’usuari voluntàriament accepta la veracitat de les dades introduïdes i accepta la responsabilitat i compromís del càrrec que comporta d’un producte o comanda.

Al registrar-se a monserratalmazan.com vostè accepta els termes i condicions d’ús del mateix. Aquests termes i condicions poden ser modificats en qualsevol moment, sent aquestes modificacions publicades al nostre web. L’ús dels serveis demonserratalmazan.com després d’haver-se publicat les modificacions en els termes i condicions d’ús suposa l’acceptació dels mateixos. En cas de no acceptar dites modificacions, si us plau doni de baixa el seu compte com usuari registrat de monserratalmazan.com, enviant un E-mail a monserratalmazan@yahoo.es indicant que desitja donar-se de baixa en el servei.

Copyrights (Drets d’autor)

El web de monserratalmazan.com així como els E-mails que vostè rebi de monserratalmazan.com contenen material protegit per drets d’autor. Vostè accepta que no adquireix la propietat d’aquest material protegit pel sol fet de baixar (download) del web de monserratalmazan.com informació protegida sota els drets d’autor o copyrights. monserratalmazan.com és posseeix la propietat en la selecció, coordinació, disposició i modificació del contingut publicat en el web així com en els seus originals.

Responsabilitat dels membres

Assumim que els membres de la comunitat de monserratalmazan.com actuaran de manera responsable i utilitzaran les funcionalitats que ofereix monserratalmazan.com de manera correcta i legal. Si monserratalmazan.com determina que algun dels seus membres no estan utilitzant les funcionalitats que ofereix de manera responsable, monserratalmazan.com estarà facultat per censurar, editar o bloquejar tot tipus de transmissions d’informació d’aquest membre o la utilització del sistema de monserratalmazan.com.